Particulieren die hun huis laten verduurzamen

Een huis laten verduurzamen of een compleet nieuwe woning laten bouwen, levert particulieren uitzoekwerk op. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Als installatieadviseurs denken we bij iFource vanaf het eerste moment mee over de inrichting van de installatietechniek. We letten nauwkeurig op de mogelijkheden als het gaat om sanitair en elektronica in alle vertrekken van de woning. Al in een vroeg stadium wijzen wij betrokkenen op zaken waar ze in eerste instantie mogelijk niet over na hadden gedacht. Heb geen stress en ga vooral genieten van het vooruitzicht in een huis te gaan wonen dat precies aan uw woonwensen voldoet.

Installatieadvies

Een installatieadvies geven we ruim voordat de installateur in beeld komt. De architect heeft de keuzes met betrekking tot installatietechniek al op tijd nodig bij het intekenen van de ruimte. Behalve met het oog op de architect begeleiden we particulieren omdat we de installateur zijn werk voor een correcte juiste prijs willen laten uitvoeren.

Huis van het gas af

Bij de bouw van een nieuw huis willen mensen van het gas af. Hun huis willen ze voortaan gasloos verwarmen. Een logische en verantwoorde keuze waarbij we goed kunnen adviseren over de stappen die hiervoor genomen moeten worden. Dat doen we met een tool die we hebben ontwikkeld. De tool geeft een concreet advies dat wij voor u uiteenzetten op twee keer een A4. Het advies laat de investeringskosten zien, samen met de kosten voor de komende 25 jaar. De kosten worden afgezet tegen het rendement. Op basis van drie of vier verduurzamingsmogelijkheden die wij naast elkaar leggen, maakt u een gefundeerde keuze.

Ventilatie in ieder vertrek

Inmiddels hebben we al vele keren ondersteund bij de bouw of de verbouwing van bungalows,  villa’s en landhuizen. Komt er een wellness center in de woning, een bioscoop of een zwembad? Iedere ruimte vraagt om ventilatie zodat de juiste temperatuur behouden blijft. Waar het in een fitnessruimte 16 graden mag zijn, geldt voor een wellness ruimte dat 28 graden prettig aanvoelt. Behalve comfort draait het bij installatietechniek om esthetiek. In een goed verzorgde ruimte wilt u liever geen schakelaars naast elkaar hebben hangen voor de lichtinstallatie. Tot slot verdient de beveiligingsinstallatie voldoende aandacht.

Benieuwd wat iFource voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.