Bouwdirectie en bouwtoezicht op installaties

We ondersteunen de bouwdirectie door het houden van bouwtoezicht op de ter plaatse aangebrachte installaties. We controleren de bouwwerkzaamheden, voeren kwaliteitscontroles uit en wonen vergaderingen bij. We zijn het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en fungeren als vraagbaak. We brengen verslag uit richting de bouwdirectie en maken een proces-verbaal van oplevering.

Installaties begeleiden: bouwdirectie en bouwtoezicht

Op het moment dat installaties worden gerealiseerd, houden we rekening met de specificaties die de bouwdirectie heeft opgesteld en houden we bouwtoezicht. Tijdens de realisatie van een bouwproces kunnen om verschillende redenen wijzigingen ontstaan. Op zo’n moment kan een meerprijs worden berekend voor de installatie. Wij beoordelen of deze noodzakelijk en/of reëel is. Is het project eenmaal afgerond? Dan kunnen wij de oplevering begeleiden. Doet de installatie wel wat hij moet doen en werkt hij zoals is bedoeld? Wij kijken er met een scherp oog naar bij het uitvoeren van de tests.

Heldere rapportages

Zodra het installatieontwerp gereed is, brengen we bij de realisatie hiervan verslag uit in heldere rapportages. Naast toezicht op de bouw kunnen we voor en tijdens het bouwtraject offertes van installateurs controleren. Over de deskundigheid van een partij kunnen wij een goed onderbouwd advies geven. Dankzij jarenlange ervaring op bouwwerkplaatsen kunnen we een situatie ter plaatse goed beoordelen. In het beoordelen van het werk van de installateur vallen afwijkingen direct op. Worden normen nageleefd, de juiste materialen gebruikt en de juiste montagewijze toegepast? Daar wordt scherp op gelet. Op deze manier helpen we de bouwdirectie en is er ook tijdens de realisatie bouwtoezicht op de installaties. Alle bevindingen zijn terug te vinden in de rapportages van iFource.

Beheer van uw installaties

Indien gewenst, kijken we mee met de installateur die verantwoordelijk is voor onderhoud en beheer. Doet zich een probleem voor, dan zoeken we een oplossing. Met de juiste aanpassing zorgen we dat de installatie functioneert op de gewenste manier. Zo komen we samen tot een optimaal binnenklimaat.

Een installatie en comfort

Is sprake van comfortklachten door het disfunctioneren van een installatie? We onderzoeken deze, kijken waar de klachten vandaan komen en vinden de oplossing waarmee de klachten worden verholpen. De laatste jaren zien we installaties steeds meer in omvang toenemen, omwille van de eisen die gebruikers stellen aan comfort. Wilt u tegemoet komen aan die eisen, dan heeft u meer installaties nodig. Dat houdt ook in dat het functioneren op meer plekken mis kan gaan. Een scherp oog op het functioneren van installaties is belangrijk, want het is de enige manier waarop de  mogelijkheden van installaties ten volle kunnen worden benut.

Benieuwd wat iFource voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.