Een installatieadvies toegespitst op comfort en duurzaamheid

Iedere dag gaan we aan de slag met het ontwerpen van installaties waarbij gebruikerscomfort het startpunt is. Tegelijkertijd maken wij ons sterk voor het verduurzamen van gebouwen en het zo duurzaam mogelijk herinrichten van bestaande panden. De producten die we opleveren kunnen ontwerpstukken zijn, rapportages of aanbestedingsstukken. Ieder advies verwoorden we zo beknopt mogelijk in een overzichtelijke matrix. En als de opdrachtgever het wenst, maken we ook het tekenwerk.

Als installatie adviesbureau kennis bijspijkeren

Ons vakgebied vraagt om regelmatige scholing voor iedere medewerker van ons installatie adviesbureau. Daarom zijn we altijd bezig met het bijspijkeren van onze kennis. Alleen op deze manier zijn we in staat advies uit te brengen dat aan wet- en regelgeving voldoet en waarbij alle betrokkenen zijn gebaat. Deze investering loont op zowel de korte als de lange termijn. Mede dankzij de scholing zijn we in staat geweest een tool te ontwikkelen waarmee we het gemiddeld energieverbruik van een gebouw kunnen berekenen.

Gecertificeerd energieadviseur

Kennis up-to-date houden is belangrijk voor iedereen die zich gecertificeerd energieadviseur mag noemen. Daar zijn we ons bij iFource van bewust. We steunen daarbij op de kennis die we in het verleden aan de hand van praktijkervaring al hebben opgedaan. De energieadviseurs van iFource hebben ook praktische ervaring in het realiseren van installaties. Opdrachtgevers waarderen dit en vragen ook in het verdere traject om hulp. Kennisdeling is voor ons ook een manier van kennis vergaren. Nieuwe kennis die we opdoen, passen we toe in onze adviezen.

Benieuwd wat iFource voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.