Ons team

iFource blijft groeien. De groei van ons team stelt ons in staat opdrachtgevers nog beter te adviseren. Tegelijkertijd helpt de groei van het bedrijf medewerkers bij persoonlijke ontwikkeling. Als installatie-adviseur kunnen we op deze manier steeds weer een bijdrage leveren aan mooie, nieuwe projecten.

Ronnie Verboven

Eigenaar Ronnie was jarenlang betrokken bij het realiseren van installaties toen hij besloot zijn eigen bedrijf te starten als energie en installatie adviseur. Zijn grootste drijfveer is comfortabele installaties ontwerpen met oog voor duurzaamheid.

Telefoonnummer: 06 – 14 52 55 40
E-mailadres verboven@ifource.nl

John Heinsbroek

Met een achtergrond in werktuigbouwkunde en sociologie weet John goed in te spelen op de behoefte van een opdrachtgever bij de realisatie van een nieuw pand. John ziet het creëren van een duurzame leefomgeving als zijn passie. Behalve inzicht in de werktuigbouwkunde is hij ook thuis in de elektrotechniek, constructies en bouwfysica.

Telefoonnummer: 06 – 38 15 21 96
E-mailadres heinsbroek@ifource.nl

Benjamin Schriks

De jonge en gedreven Benjamin heeft met een diploma Bouwkunde bijzondere interesse in energielabels en BENG berekeningen. Parallel aan zijn leerwerktraject MBO installatietechniek breiden we zijn werkzaamheden bij iFource uit met het ontwerpen van installaties.

Telefoonnummer: 06 – 48 06 33 47
E-mailadres schriks@ifource.nl

Ben jij tekenaar of modelleur en wil je doorgroeien naar engineer of adviseur? Of ben je op zoek naar een stage als werktuigbouwer? Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact op

Benieuwd wat iFource voor u kan betekenen?

Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.