Energieadviseurs die werken voor brede groep van opdrachtgevers

In het karakteristieke en inspirerende pand De Leestenfabriek in Oisterwijk werken de energieadviseurs van iFource hun adviezen en ontwerpen uit voor een brede groep van opdrachtgevers. Installaties ontwerpen voor comfortabele gebouwen met oog voor duurzaamheid is altijd het uitgangspunt. We werken eerlijk, onafhankelijk en deskundig.

Installatieadvies: Van conceptniveau tot in detail

Waar we bij het ene project vooral conceptueel denken, werken we bij het volgende project tot op detailniveau aan het invullen van de oplossing voor installatietechniek. Ook de variatie in projecten zorgt voor afwisseling. De ene periode zijn we betrokken bij projectmatige woningbouw en de realisatie van appartementencomplexen en villa’s. De andere periode adviseren en ontwerpen we bij de realisatie van utiliteitsgebouwen binnen de zorg en het onderwijs.

Verschillende oplossingen voor installatietechniek

Een vraag over installatietechniek kan leiden tot meerdere antwoorden en daarom bekijken we iedere opdracht vanuit verschillende invalshoeken. Wat past het beste bij de situatie van de klant? Samen komen we tot vernieuwende ideeën en oplossingen. Soms vinden we een specifieke oplossing maar is er geen leverancier die het product maakt dat we zoeken. In zo’n geval gaan we in overleg met de leverancier om tot de best passende oplossing te komen. Onze energieadviseurs worden enthousiast van innovatieve oplossingen waarmee de betrokken partijen echt verder zijn geholpen en vooruitgang boeken. We laten ons niet leiden door kant-en-klare oplossingen en kijken naar wat nog meer mogelijk is.

Installatieontwerp

Opdrachtgevers noemen ons een betrokken partner die op overzichtelijke wijze onderzoek doet voor het beste installatieontwerp van een gebouw. Een veelgehoorde reactie van onze opdrachtgevers is dat ze niet eerder zo’n overzichtelijk installatieadvies en -ontwerp hebben ontvangen. Ze waarderen het feit dat we onze deskundigheid in begrijpelijke taal verwoorden.

Benieuwd wat iFource voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.