Opdrachtgevers

Voordat de eerste schop de grond ingaat bij de start van een nieuw bouwproject hebben verschillende partijen zich al over het ontwerp gebogen. Het ontwerp van de installatietechniek is een belangrijk onderdeel van dit proces. iFource benoemt de raakvlakken tussen alle betrokken partijen en legt uit waar keuzes op zijn gebaseerd. Dat doen we voor de onderstaande opdrachtgevers:

Projectontwikkelaars

In het belang van projectontwikkelaars zorgt iFource dat alle betrokkenen weten waar zij gedurende het bouwtraject rekening mee moeten houden. De raakvlakken tussen de onderlinge partijen zijn helder.

Architecten

De wisselwerking tussen iFource en de architect is er continu. Samen zorgen we voor een optimaal gebouw met een goede invulling van de installaties waarbij aandacht is voor comfort, duurzaamheid en esthetiek.

Energiebedrijven

Voor energiebedrijven bedenken we steeds slimmere energieconcepten: dat varieert van een installatie voor een appartementencomplex tot een toepassing voor een complete woonwijk.

Overheid

In het toekomstbestendig maken van overheidsgebouwen is steeds meer aandacht nodig voor comfort en duurzaamheid. Wij spelen in op die behoefte.

Onderwijs

Lokalen in schoolgebouwen vragen om een uitstekende ventilatie voor alle betrokkenen. Een luchtbehandelingsinstallatie biedt in veel gevallen de oplossing, maar iFource draagt ook andere verbeteropties aan.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is het ontwerp van de juiste installatietechniek een cruciaal onderdeel van het gebouw waarmee vanaf het allereerste moment rekening moet worden gehouden.

Particulieren

Bij de bouw van een villa, bungalow of landhuis denken we vanaf het eerste moment mee over de installatietechniek zodat de architect op alle voorkeuren van de toekomstige bewoners kan inspelen.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.