Advies en ontwerp voor onderwijs

In gebouwen waar onderwijs wordt gegeven, verblijft een grote kinderen samen met volwassenen gedurende lange tijd bij elkaar in één lokaal. Dat vraagt om een uitstekende ventilatie voor alle betrokkenen. Een ventilatie waarbij ook verse lucht aan de ruimte wordt toegevoegd. Het openzetten van ramen is altijd een mogelijkheid, maar zo lang het niet waait komt er ook geen nieuwe lucht een lokaal binnen. Uit onderzoek blijkt dat een gezond klimaat in een schoolgebouw ziekteverzuim vermindert en leerprestaties verbetert. Alle reden om het binnenklimaat te onderzoeken en verbeteringen aan te brengen.

Energie installaties voor onderwijs

Op het moment dat we adviseren over de inrichting van energie installaties voor het onderwijs, letten we nauwkeurig op de mogelijkheden tot ventilatie en kijken we waar ruimte ligt tot verbetering. Een luchtbehandelingsinstallatie biedt in veel gevallen de oplossing. Deze oplossing kan klassikaal worden ingevuld of meteen voor het hele gebouw, dat hangt af van de situatie.

Noodzaak tot ventilatie

Vaak zijn schoolbesturen wel bekend met de noodzaak tot verbeterde ventilatie, maar weten ze niet goed hoe ze het beste op die noodzaak kunnen inspelen. Wij ondersteunen daarin. In het uitbrengen van een advies bekijken we ook de randzaken. In sommige gevallen loont het de moeite meteen de gehele lucht te koelen omdat de temperatuur in het gebouw tijdens de zomermaanden te ver oploopt.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.