Advies en ontwerp voor overheid

Bij het uitbrengen van een advies en ontwerp voor de overheid varieert de doelgroep van overheidsgebouwen tot instellingen en van scholen tot sportaccommodaties. We kijken naar de invulling van energie-installaties voor bestaande bouw en nieuwbouw. Hebben we te maken met bestaande bouw, dan is er regelmatig ook behoefte aan aanpassing op het gebied van comfort. We controleren de verwarming, de ventilatie en de koeling, toetsen deze en passen deze waar nodig aan.

Niveau van comfort

Op het moment dat gebruikers van een gebouw van de overheid het comfort als onprettig beschouwen, is de temperatuur te hoog of juist te laag. Er is te weinig ventilatie in het gebouw of er is geen mogelijkheid tot het zelfstandig aanpassen van de temperatuur. We kijken waar voor alle betrokkenen ruimte is tot verbetering en maken na het advies een ontwerp. Een tekening of een schets biedt inzicht in de manier waarop wij de situatie willen verbeteren.

Verduurzamen van bestaande gebouwen

De meeste gebouwen die wij bezoeken, bieden mogelijkheden tot verduurzamen. In het uitbrengen van een installatie advies hanteren we een praktische insteek. Ons advies is to-the-point, kort en krachtig. Doen we dat niet, dan ontstaat een gebouw dat op energie- en comfortniveau alsnog niet functioneert. In begrijpelijke taal en met behulp van korte overzichten maken we zaken herkenbaar. Situaties maken we concreet zodat na afloop alle betrokkenen situaties herkennen, de materie begrijpen en snappen waar keuzes op zijn gebaseerd.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.