Advies en ontwerp voor projectontwikkelaars

Wat is de wens van de projectontwikkelaar en waar kunnen wij met ons installatie-advies ondersteunen? Dat is het uitgangspunt op het moment dat onze hulp wordt ingeschakeld voorafgaand aan de bouw van een woning of appartementencomplex. Met een installatie-advies ontzorgen we de opdrachtgever gedurende het hele traject. We benoemen de raakvlakken tussen de overige disciplines zodat alle betrokkenen tijdig weten waarmee ze rekening moeten houden.

Een energie en installatie ontwerp dat iedereen past

Ons werk houdt niet op bij het maken van een energie en installatie ontwerp. Tijdens en na het maken van het ontwerp houden we in de gaten of één van de betrokkenen een specifieke wens ten aanzien van het project heeft. Wij bekijken de mogelijkheden en onderzoeken of de beslissing effect heeft op één van de andere partijen. Het continue afstemmen met anderen is onderdeel van ons werk. Voor alle betrokken partijen moet de afweging van een beslissing helder zijn. Het handelen gebeurt altijd in het belang van onze opdrachtgever.

Een op de opdrachtgever afgestemd installatieadvies

Bij het maken van een installatieadvies ziet het belang van een opdrachtgever er bij de ene opdracht anders uit dan bij de volgende opdracht. Het maakt verschil of je sociale huurwoningen gaat bouwen of een luxe villa. Met onze ervaring in het werkveld van installatietechniek nemen we iedere opdrachtgever stapsgewijs mee. We schetsen voorbeelden en laten al in een vroeg stadium zien hoe het installatie ontwerp eruit kan komen te zien, inclusief de installatie berekeningen.

Contact met nutsbedrijven

Het contact met nutsbedrijven begint al vroeg in het traject, omdat we de aanwezigheid van voorzieningen zoals water en elektra op de juiste manier willen integreren in het pand dat gebouwd gaat worden. Door in een vroeg stadium voor duidelijkheid te zorgen, voorkomen we teleurstellingen. Het kostenplaatje houden we nauwkeurig bij. We nemen bewust een voorschot op datgene wat de installateur gaat aanbieden. Het complete installatieontwerp baseren we op de wensen en het budget van de opdrachtgever.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.