Advies en ontwerp voor zorginstellingen

Juist bij de bouw van zorginstellingen is het van belang al in een vroeg stadium met  installatietechniek rekening te houden. Wij geven daarom graag ons advies en maken daarna graag een bijbehorend ontwerp. Per ruimte kan de installatietechniek voor verschillende doelgroepen worden gereguleerd. De bewoners van een zorginstelling vragen vaak specifieke aandacht en de bouw van een nieuw pand maakt het mogelijk om daar perfect op in te spelen.

Temperatuur in zorginstelling

Voor bewoners van een zorginstelling kan een verandering in temperatuur zijn weerslag hebben op hun gestel. Dat maakt het ontwerp van installatietechniek zo’n cruciaal onderdeel van de bouw. Een goed koelsysteem voorkomt dat de temperatuur in een zorginstelling boven de 25,5 graden uitkomt.

Controle op de bewoners

Met de juiste installatietechniek in een nieuwe zorginstelling kunnen complete zorg installatie systemen worden gerealiseerd. Denk aan luidsprekers die worden opgehangen in de kamers van bewoners en de aanwezigheid van brandmeldinstallaties op alle gewenste plekken. Ook worden zorginstellingen vaak uitgerust met toegangscontroles waarmee ze voorkomen dat bewoners de gang oplopen wanneer dat beter is van niet. Met de aanwezigheid van uitluisterapparatuur krijgen medewerkers direct melding van bewoners die een route nemen die niet voor hen is bedoeld.

Aangenaam verblijf

De hedendaagse techniek helpt het verblijf van bewoners en medewerkers in een zorginstelling zo aangenaam mogelijk te maken. Installatietechniek die al in een vroeg stadium wordt ingetekend, maakt een aangenaam leefklimaat samen met meldingen en controles per specifieke ruimte mogelijk.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.