Een duurzaam Kantoor voor Hazenburg

Hazenberg bouw en ontwikkeling is al 75 jaar actief als bouwbedrijf. De nuchtere vakmensen van Hazenberg zitten vol passie en realiseren samen met opdrachtgevers en partners diverse bouw- en ontwikkelprojecten voor bewoners en bedrijven.

iFource heeft al diverse keren mogen samenwerken met Hazenburg, maar nu mochten wij als installatie-adviseur voor hen aan de slag. Het personeel op het kantoorpand in Vught kampte al enige tijd met comfortklachten zoals tocht, warmte en koude. De installatie was aan vervanging toe en wij mochten de nieuwe (duurzame) mogelijkheden onderzoeken.

Conceptenstudie

We hebben niet alleen de mogelijkheden voor het verduurzamen van de bestaande installatie in kaart gebracht, we hebben ook gekeken naar de mogelijkheden om het pand gasloos te maken. We hebben een conceptenstudie uitgevoerd waarbij we ook de investerings- en exploitatiekosten voor de komende 25 jaar, zoals onderhoud, energieverbruik en beheerkosten inzichtelijk hebben gemaakt.

Morfologische kaart

We hebben ons installatie-advies gepresenteerd aan de hand van een morfologische kaart waarmee we met de opdrachtgever integraal hebben gekeken welke oplossing het beste past bij de wensen van Hazenberg.

Wij bedanken Hazenberg voor de mooie en leerzame opdracht!

Naam:Kantoor Hazenberg
Plaats:Vught
Type:Verduurzaming bestaande installatie
Discipline:Verwarming / koeling en luchtbehandeling
Rol:Conceptenstudie Klimaatinstallaties en opwekking warmte/koude en elektra
Start:2018
Eind:2019
Opdrachtgever:Hazenberg BV
Terug naar alle projecten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.