Tender aanvraag voor project Vredeoord

Wat eerst nog terrein was van het voormalige hoofdgebouw van Philips, is nu getransformeerd tot prachtig woongebied. Het Vredeoord aan de Boschdijk in Eindhoven telt 190 eengezinswoningen en 60 appartementen met in de plint diverse medische functies.

Voor dit nieuwbouwproject mochten wij Hazenberg Bouw en Ontwikkeling begeleiden bij de tender aanbieding. Een mooie uitdaging waarvoor iFource graag de handen uit de mouwen steekt.

Ruimte voor onze eigen visie

Als installatie-adviseur zijn we aan de slag gegaan met een conceptstudie waarbij drie mogelijke installaties voor verwarming, koeling en ventilatie in kaart zijn gebracht. Vanuit onze eigen visie op nieuwbouwproject Vredeoord hebben we een alternatief installatieconcept voorgesteld dan in de tender werd uitvraagd. Dit maakte de tenderfase extra spannend.

Een mooi resultaat

Mede met onze inbreng heeft Hazenberg Bouw en Ontwikkeling de opdrachtgever weten te overtuigen en hebben zij het nieuwbouwproject kunnen verwerven. Vervolgens heeft iFource de installaties tot en met het voorlopig ontwerp uitgewerkt.

iFource blikt terug op een uitdagende tender uitvraag, met veel vrijheid voor onze eigen visie en natuurlijk een mooi behaald resultaat.

Naam:Vredeoord
Plaats:Eindhoven
Type:Woningbouw, Nieuwbouw
Discipline:Duurzame en klimaat installaties
Rol:Ontwerp (t/m VO-fase + kostencalculaties)
Start:2018
Eind:2020
Opdrachtgever:Hazenberg BV Bouw en Ontwikkeling
Terug naar alle projecten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

© iFource B.V.